27.01.2007 г., 3:10 ч.

Гореща страст 

  Поезия
1189 0 8

         Гореща страст

Целуни ме, изгори ме с устни.

Покажи ми, че е жива любовта.

Прегърни ме, зарови ти пръсти

В мойта развълнувана коса!


Докосни
ме, съблечи ме бавно,
Сподели със мене ти греха.

 

Обладай ме, направи ме своя,

Остани ти с мен до сутринта.

 

 И в тази нощ, със страст гореща,

Завладяла нашите тела,

 ти сграбчи ме, покажи ми, всъщност,

Че във този миг за тебе съм една.  

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??