17.08.2006 г., 8:56 ч.

Горещи летни нощи 

  Поезия
1000 0 5

Г ледам те, какво си ти:
о чи големи, малко тъжни,
р ибарски нюх и чар голям,
е дин бегъл поглед и усмивка -
щ е полудея,аз си знам!
И ди на лекар, човек не си!


л юбов раздаваш после я унищожаваш.
Е дна нощ много ти е, нали?!
Т ова не е нормално, разбери!!!
Н акара ме в леглото ти да скоча,
и зстиска любовта ми - за себе си я взе,


н о ще отмъстя, да знаеш,
о бичам те, но ще си платиш, момче!
Щ е си го върна
и  гръб ще ти обърна!

© П Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??