14.02.2007 г., 10:53 ч.

Горещо 

  Поезия
725 0 10

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 

 

Нанасям удари във областта на кръста,

ударите - моите безброй целувки,

горещата ти точка търся,

с езиче пак да те прекръстя.

 

 

Щателно претърсвам всяка педя,

сякаш нещо скрила си от мене,

със устни трескаво те меря,

разтрепервам твоите колене.

 

 

Аха - обичам точно таз извивка,

тук кожата ти най е мека,

и с всяка моя следваща целувка,

разлистваш се полека-лека.

 

 

А устните ми - малка платноходка,

по коремчето ти бавно плуват,

и търсят най-безценната находка,

платната снежно-бяла страст издува.

 

 

А аз обичам да съм в твоите води,

като корабокрушенец да се люшкам по вълните,

в прегръдките ти много нощи, много дни,

от любовта ти жаден да опитвам.

 

 

© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??