12.10.2007 г., 16:03 ч.

Горещо 

  Поезия » Любовна
1094 0 22


                                      Такъв те искам аз, непредсказуем,
                                       забравил всичко, пламенен, горещ,
                                       да хвърлиш ме в екстаз неописуем
                                       и заедно да скочим в огнената пещ.

                                      Докосвай ме, целувай ме, обичай,
                                      последна риза на приличието съблечи
                                      и гледай ме, любима ме наричай,
                                      в най-скритото ми място проникни.

                                      А после, щом страстта отмине,
                                      тихичко до теб ме приласкай,
                                      преди постелята ни да изстине,
                                      ти тихо лека нощ ми пожелай.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??