29.08.2009 г., 12:17 ч.

Горска дива 

  Поезия » Пейзажна
536 0 2

Горска дива

 

Мен гората е родила

под буки белостволи

и очи с вода умила

от ручеи дългополи.

 

Вечер тихо ме люлее

на клони среброструнни

сутрин с песен ме събуждат

горски птици раннобудни.

© Соня Кацарска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??