20.01.2019 г., 19:43 ч.

Горската бригада 

  Поезия
656 2 0

                   Горската бригада

Горската бригада, тръгнала в гората,

радост да раздава и усмивки на децата.

Юнаци няколко са те и две моми - почувствали , че трябва да се съберат и 

Бригада да основат.

 

Ежко ги събрал и за бригадир се назовал.

Лисицата решила , сладки да направи 

И усмихне ли се някой , награда да направи.

Мецана пък решила със заека в отбор, гората с украса да дарят.

 

Разбрали се , че славеят ще пее на забавата, а водещ ще е вълчо и така нашите юнаци-не само щастие на другите ще дадат, но и заедно като един екип ще се съберат и приятелства много ще създадат.

 

 

 

© Десислава Димитрова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Горската бригада »

13 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??