Горската бригада
Горската бригада, тръгнала в гората,
радост да раздава и усмивки на децата.
Юнаци няколко са те и две моми - почувствали , че трябва да се съберат и
Бригада да основат.
Ежко ги събрал и за бригадир се назовал.
Лисицата решила , сладки да направи
И усмихне ли се някой , награда да направи.
Мецана пък решила със заека в отбор, гората с украса да дарят.
Разбрали се , че славеят ще пее на забавата, а водещ ще е вълчо и така нашите юнаци-не само щастие на другите ще дадат, но и заедно като един екип ще се съберат и приятелства много ще създадат.
© Десислава Димитрова All rights reserved.