29.07.2008 г., 13:53 ч.

Горски нощи 

  Поезия » Пейзажна
492 0 2
Не искам тази вечер да заспивам,
искам да се разтопя в прегръдките на нощта,
искам да танцувам под топлината на дъжда
и не искам горещите устни - твои, да целувам,
преди да танцувам под него - дъжда!

Иска ми се боса на росната трева,
като малко дете да поиграя,
сутрин рано босите крачета
да измия с мократа роса.

Но не, не мога в тази нощ прохладна,
нито под дъжда да потанцувам,
нито устините ти топли да целувам,
да заспя в постелята кротко мога само,
за приключения... жадна!

Тъпо. Писах го на станцията... като бях...

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??