14.02.2023 г., 6:52 ч.

Горя… 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих
646 0 0


Очите ми горят

докато те гледат.

Устните ми горят

преди да те целунат.

Ушите ми горят,

когато те слушат.

Косите ми горят,

когато ги погалиш.

Ръцете ми горят,

когато ги докоснеш.

Сърцето ми гори,

докато те назовава.

Душата ми гори,

докато сме едно с теб.

Изгарям, цялата изгарям,

за да ме запалиш отново.

Горя, цялата горя,

за да ме любиш отново.

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??