4.09.2014 г., 10:13 ч.

Гошо хубавеца 

  Поезия » Хумористична
1471 0 3

                          Аз съм Гошо хубавеца

                          вечният ерген

                          Ваня, Пепа, Руми, Цеца

                          тичаха след мен.

                         

                          Хванах гадже, кръв и мляко,

                          с татко бизнесмен,

                          но загазих - много яко

                          кой е като мен?

                           

                          И се мая и се чудя -

                          колко съм злочест,

                          хванах трипер, дамски буби

                          и всичкото дъ бест!?!

                         

                          Доктора ми дума, туй е

                         венерически букет,

                         вече и не ща да чуя

                         за този секс проклет!

 

                         Аз съм Гошо тариката

                         и заклет ерген,

                         що ми дойде на главата

                         и защо на мен?

                        

                         Кой си пада по бамбини

                         трябва и да знай,

                         няма метър как да мине

                         ще плаче кат пикай!

 

                         Аз съм Гошо хубавеца

                         вечният бохем,

                         няма други във градеца

                         по-голям серсем!!! 

 

                           

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Намерил си точната "хубавица"
  • Благодаря за коментара.
    Привет1
  • А, бре хубавецо Гошо,
    що така си се сдухал?
    Щеше да е дваж по-лошо,
    ако беше спин хванал! !

    Привет, Гошо!
    Радвам се, че си още жив!
    С поздрав, Ваня!
Предложения
: ??:??