28.04.2010 г., 14:21 ч.

Господи 

  Поезия
335 0 1

Господи -

към теб се стреми

сърцето ми

и потъва все по-дълбоко

в сладката ти утеха

Господи -

благодаря ти за светлата дреха.

Благоволи да вървя

в правата ти пътека.

Моля те, Господи,

нека поникне

цветето на Мира

в душите ни ослепели,

Боже,

направи ни силни в Любовта.

Прости ни, че издълбахме очите ти.

 

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??