29.04.2009 г., 19:50 ч.

Господи, чуваш ли? 

  Поезия
985 0 8

                                   Господи, чуваш ли?

 

                                                 Господи, чуваш ли? Аз го обичам!
                                                 Толкова истински, толкова земен.
                                                 Денем в очите му виждам звездите.
                                                 Нощем в леглото ухае на нежност.

                                                 Господи, виждаш ли? Него го има!
                                                 И съм щастлива и благодарна.
                                                 Всяка злина на света ще премина,
                                                 за да остане до мен - лъчезарен.

                                                 Ако го няма и мен ще ме няма.
                                                 Господи, нека така да не стане!
                                                 Може би има любов по-голяма,
                                                 но аз искам Тази при мен да остане.

© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??