Господи! Колко те обичам!
Ти си Момчето, ти ме подлуди.
Виждам в теб и детето,
и мъжа на моите мечти.
И светът толкова е хубав!
Целия го виждам в твоите очи.
Искам с теб да се събуждам.
Ти да изпълваш всичките ми дни.
Господи! Цялата треперя
В твоите прегръдки щом ме приютиш.
Стапям се, пак се чувствам малка
и се превръщам в слънчеви лъчи.
Господи! Пак без дъх оставам.
Щом ме целунеш, сърцето ми тупти.
И светът целият се смее.
И с любовта ни всичко зарази!
© Поля Христова Всички права запазени