Feb 10, 2010, 12:33 PM

Господи! Колко те обичам! 

  Poetry » Love
941 0 0

Господи! Колко те обичам!

Ти си Момчето, ти ме подлуди.

Виждам в теб и детето,

и мъжа на моите мечти.

 

И светът толкова е хубав!

Целия го виждам в твоите очи.

Искам с теб да се събуждам.

Ти да изпълваш всичките ми дни.

 

Господи! Цялата треперя

В твоите прегръдки щом ме приютиш.

Стапям се, пак се чувствам малка

и се превръщам в слънчеви лъчи.

 

Господи! Пак без дъх оставам.

Щом ме целунеш, сърцето ми тупти.

И светът целият се смее.

И с любовта ни всичко зарази!

© Поля Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??