20.01.2020 г., 8:00 ч.

Господи, моля Те 

  Поезия » Друга
411 0 0

Господи, моля Те само

да е пълен света с чудеса,

денят ми - богат на вълшебства,

и в тайнство свещено

да потъвам с нощта.

 

И каквито битки да водя наяве

със кървави думи

от гордост и чест,

искам в сърцето ми туй нежно сияние,

да не гасне

и винаги да ме свързва със Теб!

 

То болката с любов ще промие,

със сълзи ще полее семената добри.

Моля Те, Господи,

не се отказвай от мене -

без Тебе всичко боли!

 

© Светла Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??