18.11.2008 г., 21:23 ч.

Господи, върни ни я 

  Поезия » Друга
483 0 3

Слънцето сега залязва,

тъй както и твоята душа.

Бавно тялото ти гасне

ден след ден от болестта.

Направих всичко да те върна,

ала безуспешно се оказа то -

безсилна бях пред таз поквара,

дето хората поваля.

Гледах как се гърчиш в болки,

а не можех да ги облекча...

Да знаех само как да ти помогна -

накрай света ще отлетя,

за да мога аз да те спася.

Кажи ми, ГОСПОДИ, кажи:

Как да я накарам да не я боли???

Защо отива си тъй млада,

защо й трябваше да страда,

след като е още толкоз млада...

Моля ти се, ГОСПОДИ, сега:

НЕКА СТАНАТ ЧУДЕСА.

ЖИВОТА ТИ Й ПОДАРИ

И ПРИ ВСИЧКИ НАС Я ТИ ВЪРНИ...

БЛАГОДАРИМ ТИ, БОЖЕ НАШ!!!

© Слънце слънце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно е, тежко е, но а дано Бог чуе молбите ти!
    И аз ще се моля!
  • " НЕКА СТАНАТ ЧУДЕСА."- Господ е милостив и ще помогне..., и аз ще се моля с цялото сърце и душа!
    Прегръщам те!
  • Пропито е с ужасно много болка,но е красиво. Разбирам те напълно,дано поне твоите молитви чуе
Предложения
: ??:??