Слънцето сега залязва,
тъй както и твоята душа.
Бавно тялото ти гасне
ден след ден от болестта.
Направих всичко да те върна,
ала безуспешно се оказа то -
безсилна бях пред таз поквара,
дето хората поваля.
Гледах как се гърчиш в болки,
а не можех да ги облекча...
Да знаех само как да ти помогна -
накрай света ще отлетя,
за да мога аз да те спася.
Кажи ми, ГОСПОДИ, кажи:
Как да я накарам да не я боли???
Защо отива си тъй млада,
защо й трябваше да страда,
след като е още толкоз млада...
Моля ти се, ГОСПОДИ, сега:
НЕКА СТАНАТ ЧУДЕСА.
ЖИВОТА ТИ Й ПОДАРИ
И ПРИ ВСИЧКИ НАС Я ТИ ВЪРНИ...
БЛАГОДАРИМ ТИ, БОЖЕ НАШ!!!
© Слънце слънце All rights reserved.
И аз ще се моля!