4.07.2007 г., 9:40 ч.

Гост дългоочакван 

  Поезия
512 0 5
Не съм очаквала така
красиво
да те чакам...
Не съм те пожелавала
така  -  спокойна
и добра съм
Не съм те
притежавала
като съпруг

а тъй съм нежна
- истинска -
приела
твоята душа
като гост очакван
от далечен път,
като приятел -
в детството със мен
играл

така желаех някога
да бъдеш друг -
да казваш всичко,
каквото аз си пожелаех
мечтаех да те притежавам
истерично...

добре, че времето
смили се
и разбрах,
че обичта е
като детски смях
така свободна                                                        
и красива                                                                          

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??