30.09.2022 г., 11:11 ч.

Готов за Любов 

  Поезия » Еротична, Хумористична
835 2 9

 

Щом ме пожелаеш

съм насреща

с мен да поиграеш

от страстта гореща...

 

И глава не ме боли,

нито се оплаквам,

а напротив, знаеш ти,

как това очаквам...

 

Даже мързела лекувам

щом на тебе трябвам -

Почвам бързо да целувам

за да те зарадвам...

 

27.05.2022.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??