20.09.2007 г., 1:40 ч.

Готова на всичко 

  Поезия
1271 1 3
Сълзите нежно по бузите ми капят,
кагато ти далече си от мен.
Сърцето свива се на топка,
когато ме погледнеш с поглед умилен!

Обичам и когато ме прегръщаш,
притисната до теб, до твоето сърце,
притихват в миг сълзите ми,
погалена от твоите ръце!!

Решена аз със всичко да се боря,
до теб да бъда и да ме обичаш ти,
в момента искам аз  да бъда твоя,
да не мислиш ти за миналите дни!!

Момичета безброй си имал, зная,
но дори това не ще ме спре,
с всичко аз ще се преборя,
за да притежавам любовта на твоето сърце!

© Диана Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??