18.01.2014 г., 18:50 ч.

Говорете 

  Поезия » Друга
498 0 5

                                              На Алекс, тя знае защо


Говорете по-често с любимите!

Не пестете красивите думи!

Много тайни от тях ако имате,

ще замръзнат в стена помежду ви.

 

Споделете, молете, разказвайте...

В думи свойта душа облечете.

Любовта си по-често показвайте

 в малък жест, във усмивка и цвете.

 

Нарисувайте с думи картини.

Не пестете похвали и нежност.

Че не знаем... във идни години,

дали няма в една неизбежност

 

да ни спре да говорим Съдбата.

Да ни грабне и разум и мисъл.

Говорете със всички, докато

има страст и любов. Има смисъл.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??