24.01.2009 г., 20:38 ч.

Говори ми тихо... 

  Поезия » Любовна
789 0 6

Една любов,

най-голямата,

тази, която не съществува

в миналото,

в хората,

в сърцата,

в действията,

в мислите...

 

Там съм аз,

там чакам

с розите от

червена

самота,

а по листецата

се стичат

сълзи...

 

Шепоти бленувани,

ти вярваш,

има те

и пееш.

 

Една любов

срещу целия свят...

И времето не би я спряло,

и музика я следва,

и хората говорят,

и Бог захласнат гледа...

 

© Две Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??