16.11.2010 г., 14:28 ч.

Говори ми за любов 

  Поезия
1426 0 1

Говори ми за любов...

Мълчаливо ме докосвай.

Обичай ме.

Не! Не ми го казвай.

След време по-малко ще боли.

 

Говори ми за любов...

Кажи ми го със нежност,

с милия си поглед,

със страст на устните...

 

Говори ми за любов...

Хвани ме за ръка,

води ме по тайни пътеки.

Превърни живота ми в приказка.

 

Говори ми за любов...

С ухание на роза сутрин.

С дъха си ме стопли -

да те усетя само искам.

 

Говори ми за любов...

Когато тялото ти

от луда страст гори...

Не спирай! Говори!

 

Говори ми за любов...

Обичай ме.

Не! Спри! Не казвай нищо.

След време по-малко ще боли.

 

Говори ми за любов...

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??