22.04.2012 г., 13:17 ч.

Говориш... 

  Поезия » Философска
571 0 1

Говориш ми за общество?! Говориш ми за отношения?!

И вярваш, че по кръв и класи няма разделение?!

Милият!

А всъщност всичко е едно сравнение.

Обикновеният човек се губи

сред блясъка превзето-глупав.

Животът му е толкоз скучен

(почти порочно- монотонен),

че просто няма как да се получи

и няма как да е различно.

Да,

малко лицемерно и леко неетично

се явява тази ежедневна среща

между грозно Простото и така красиво Пищно.

И колко е фалшива, и толкова и лична

е тя. Като едно прикрито Нищо!

© Криста Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре казано. Ако наистина сте на 20г. у вас има бъдеще.Философските въпроси не са за позценяване. Дерзай!
Предложения
: ??:??