6.05.2008 г., 19:46 ч.

Говоря само с своята душа 

  Поезия » Друга
753 0 24

Вали навън отново силен дъжд.

Измива всяка болка и тъга.

На самотата съм отново в плен.

Говоря само с своята душа.

 

 

Понякога е хубаво така -

оставаш сам със свойте мисли грешни.

Далеч от празния, суетен шум,

оставаш сам със спомените прежни.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??