22.11.2019 г., 21:13 ч.

Градината на любовта 

  Поезия » Друга
464 3 0

В градината на любовта,
детството си изживях...
От нея запазих любовта
и с нея покълна, младостта.

Заживях с цъфнала радост,
засаждах семето на любовта.
Роди се жена сред хубост
и в душата – красота.

В градината намирах
онази чудотворна красота,
която ражда живот
от моята любов.

От градината
набирах цветя,
напоени с любовта,
от зародишна сълза.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??