4.08.2004 г., 20:51 ч.

Градът 

  Поезия
1026 0 1

Градът - чудовище жестоко,
поглъща всичко в своя глад!
И вяра,и любов,и всичко
във себе си изтрил е пак...
Той и теб ще заличи -
и теб,и твоите очи...
И ти,любими,ще помръкнеш...
Ще изчезнат блясъкът,смехът
и бликащата жажда за живот...
Ще станеш като другите -
безличен и изкуствен,
без свой живот и същност...
Моли се с мен - да те пропусне
нерадата съдба ужасна!
Моли се с мене,мили!
Дано отмине твоята душа прекрасна...

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??