3.11.2007 г., 14:41 ч.

греба 

  Поезия
685 0 9

Студено небе

замрази тишината,

самотен греба

с веслата в реката.

 

Пада луната...

Зората изгрява...

Паля лулата -

ръцете ми сгрява...

 

 

(Из цикъл "депресантска лирика")

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??