7.12.2016 г., 7:56 ч.

Греховна обич 

  Поезия
312 0 0

"Живота без Любов - лула тютюн не струва"

                                                                "Земя"

Проклинам те -

до болка обичана жена!

Бъди щастлива,

но в щастието не търси покой!

Дали без тази обич

мене ще ме има?!

Не зная!?

Нека Бог да ти прости...,

а аз - не мога!

                                      Шани

© Шани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??