Спри да гледаш с този поглед,
полудявам, всичко е извън контрол,
не спирам да си те представям -
вир вода и чисто гол.
Не го наричай изневяра,
това е нашата греховна нощ.
Има ли жена, която да е вярна?
Накажи ме - искам да си крайно лош!.
© Велина Всички права запазени