3.09.2017 г., 7:19 ч.

Греховно 

  Поезия » Еротична
665 3 4

ГРЕХОВНО

 

Любовно е, когато зазорява

И с палещо оранжеви лъчи 

Слънцето телата им съгрява

Без да съди грешните души

Съучастнически тайно слуша

Разказът на бледата Луна

Осветявала любовно щастие

С часове свидетел на страстта

Запомнила греховни мигове

Безсилна даже да ги предадѐ

Потръпвала във спазми сладостни

Луната в тайната им се закле...

Греховни мигове потулени

Запечатани остават във нощта

Напомнящо е само ехото

В безброй оттенъци до сутринта

...

Зората бавничко разкрива

Залепналите във едно тела

И кожата, нехайно скривала

Сокове, излети в любовта

Засраменото слънце се прикрива

Зад сянката на сутрешна стреха

Ръцете, вече посъбудени

Треперещо си спомнят за "греха"...

 

 

 

 

© Весела Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви, че споделихте това, което е провокирало стихчето ми, споделен грях не е грях !
  • Слънцето се оказа по срамежливо от Зората.Не е свикнало с еротиката.
    Шега.Хубава утрин!
  • Страхотно горещ и страстен стих, Веси!
  • Много добро за събуждане, Весе.
    Еротичено не ами...
Предложения
: ??:??