3.12.2007 г., 22:48 ч.

Греховно  

  Поезия » Любовна
655 0 2

Събличай страховете ми,

с пръсти по бедрата ми мини,

гъделът от върховете да започва,

днес с теб от дъното ще почна.

И каквото и да става -

нежността ми взимай... Нищо да не остава!

Ще ми обещаеш любов,

аз безвремие ще ти дам,

свали излишния срам.

Изгаряй! Мислите си забравяй!

Угризенията захвърли,

напук на всички силно ме прегърни.

Съмнения във вира удави.

Ще те разкъсам с чувства.

Буден ще бълнуваш -

как на мойта страст робуваш.

А сега очи затвори!

В теб мойто сърце ще тупти.

Вярвай ми!

Стъпканите в тебе чувства ще съживя,

вятъра в косите ти ще сложа.

Малиновия вкус от устните отпий,

ръце плъзни по кадифената ми кожа.

Не бягай! Няма да можеш!

 

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??