3.11.2007 г., 12:21 ч.

Греховно 

  Поезия » Любовна
1369 1 5
 

Греховна нощ, греховни страсти.

В леглото грешни аз и ти.

Да, любовта ни е опасна,

греховна и изгаряща дори.

 

Но вярвам в любовта греховна,

дори и тайна да е тя,

ела, вземи ме в тази нощ съдбовна,

аз искам в твойта страст да изгоря.

 

Аз искам пламък, не жарава,

да стена в екстаза на греха,

да давам, да изпепелявам,

нима по-сладко има от това?

 

Люби, целувай ме, гори ме,

не искам друго, тук, сега,

ела и всичко ти вземи ми,

в греховния пожар да изгоря.

 

Аз искам цялата ти нежност,

страстта ти, топлия ти дъх,

морето на греховната безбрежност,

да стигна искам онзи връх.

 

Върхът на страстната омая.

Върхът на всяка нежна страст.

Не искам да живея до безкрая,

щом съм в греховната ти власт...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??