2.11.2004 г., 10:23 ч.

Грешен извод 

  Поезия
2032 0 0

Не мога, не издържам, разбери,
зная че приех това решение,
но от болката ми чак гори,
а и се измъчвам от съмнение.

"ПРИЯТЕЛИ" - това решихме, помня,
но не мога да те гледам с друга,
Не издържам за любовите ти да говоря,
а да не мога да те имам нивга.

Не мога да издържам вече,
не мога да те гледам отстрани,
ти мойто щастие отвлече
с думите "Не мога, разбери"

© Яна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??