23.09.2023 г., 8:41 ч.

Грешен ли съм... 

  Поезия
152 1 2
Грешен ли съм...

 

Грешно ли живея..? Не разбирам...

Или за този свят, не съм готов...

Разкъсана - Душата щом прибирам...

Когато се докосна до Любов..!

 

Грешна ли е, моята представа..?

За хората и тяхната Душа...

Грешно ли е..? Щом се доверявам...

Знаейки, че после се руша..!

 

Грешните пътеки ли избирам..?

Или Живота ми съдбовен е суров...

По пътя щом възкръсвам и умирам...

Когато се размина със Любов..!

 

Грешен ли съм спуснат на Земята..?

Вечно да се скитам по Света...

Това ли е Живота ми..? Съдбата...

Обречен да живея... В самота..!

 

Грешен ли съм..? Грешно ли живея..?

Аз ли съм единствен на Света..?

Скитникът с копнежите по нея...

Търсещ със Душата... Любовта.!!!

 

Калоян Христов©️

(Chris Heart)

New Beginning

22.09.2023

London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??