12.10.2008 г., 16:43 ч.

Грешка 

  Поезия » Любовна
397 1 0
Вечер пуста слиза над града.
Вечер без звезди за моята душа.
Кой да предположи, че тъй ще реагираш?
Кой да предположи, че мене ще презираш?

Една грешка живота ни разби.
Една несбъдната мечта и объркани съдби.
Деяние с последици ужасни.
Пренебрегване на съветите ти важни.

За ден на радост, аз душата си продадох.
За миг преструвки, любовта ни аз отдадох.
Удовлетворението не изпитах...
Само разочарование опитах.

Сега ти мразиш ме, знам.
Само извинение мога да ти дам.
Но ти... не ще го приемеш, нали,
защото усещам, че все още те боли.

© Христина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??