8.07.2009 г., 13:04 ч.

Грешките ти ще прощавам 

  Поезия
817 1 0

 

Обичам те, помни, в сърцето си ми ти!

Грешките ти ще прощавам и ти обещавам,

че твоя завинаги оставам!

 

Мойте грешки и ти прости.

Обичам те, помни!

Любовта ни ще гори завинаги, нали?

 

Кавгите наши забрави.

Любовта ни сладка си спомни.

Обичта ни е голяма и нас никой не ще ни раздели!

© Мария Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??