Обичам те, помни, в сърцето си ми ти!
Грешките ти ще прощавам и ти обещавам,
че твоя завинаги оставам!
Мойте грешки и ти прости.
Обичам те, помни!
Любовта ни ще гори завинаги, нали?
Кавгите наши забрави.
Любовта ни сладка си спомни.
Обичта ни е голяма и нас никой не ще ни раздели!
© Мария Костадинова Todos los derechos reservados