Jul 8, 2009, 1:04 PM

Грешките ти ще прощавам 

  Poetry
812 1 0

 

Обичам те, помни, в сърцето си ми ти!

Грешките ти ще прощавам и ти обещавам,

че твоя завинаги оставам!

 

Мойте грешки и ти прости.

Обичам те, помни!

Любовта ни ще гори завинаги, нали?

 

Кавгите наши забрави.

Любовта ни сладка си спомни.

Обичта ни е голяма и нас никой не ще ни раздели!

© Мария Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??