13.01.2019 г., 17:10 ч.

Грешник 

  Поезия » Любовна, Друга
533 1 2

Ще сгреша отново,

щом си грешка.

 

Утре, днес

и всеки ден.

 

Нали уж да грешиш

било човешко?

В живота никога

не бях светец!

 

Но ти си ми любима.

От всички други

досега.

 

И ако ще е само с теб,

кажи къде;

 

Да си подпиша

доживотната

присъда!

 

 

Стихосбирка 2019

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??