17.11.2021 г., 9:52 ч.

Грешните мечти 

  Поезия » Любовна
340 1 2

       Грешните мечти

 

Грешните мечти са най-красиви,

пред очите ми са във нощта.

Идват сънищата, сътворили

грешните мечти и любовта.

 

С тях докосвам красотата грешна,

вятърът донесе я за мен,

но нощта безкрайна не е вечна

и след нея идва дълъг ден.

 

И във него аз ще търся тази

толкова нетрайна красота,

знам, че моето сърце ще пази

грешните мечти от вечерта.

 

Грешните мечти са най-красиви,

мислите ми пак са в грешен път,

само чувствата ми са открили

начин грешен да ги съхранят.

 

                    Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??