11.12.2009 г., 14:06 ч.

Грешно разписание 

  Поезия » Бели стихове
783 0 1

Грешно разписание

 

 

През  много  гари

е минала душата ти,

удавена в сълзи  от  

зла прокоба на съдбата .

 

Но с последното пътуване,

ограби цветовете на дъгата ми

и  в черно нарисува кратери,

белези от неизлечими рани.

 

Пътува дълго в паметта ми,

по тежка релса във сърцето ми.

Трябваше да те оставя на

онази малка и  самотна гара,

а те взех завинаги  във себе си.

 

Болеше  ме  и  исках,

с омраза да изтръгна

спомена от това пътуване,

което беше равно на сбогуване.

 

Дали успях, не питай

какво ли да ти  кажа,

щом и на този лист

оставил си следите си.

© Ева Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??