Спортът днес поизостана,
някъде назад замря.
Само в спомена остана
футболната ни игра.
Имаме си само Гришо,
само той ни е звезда.
Другите в прахта му дишат,
нямаме дори борба.
Той е нашата надежда
-гордоста ни по света.
Той дори добре изглежда,
ходи със Никол в ръка.
Тя е нашата "богиня",
на стената е плакат.
Иска ни се да я видим
наша-българска снаха.
Гришо може и да бие,
може и да падне пак.
Важното е той и ние
със Никол да сме във крак.
Тя е звезда-красива мадона,
най-желана – мечтана жена.
Не е Николета – чалга икона
световно известна певица е тя.
Гришо винаги ще бъде
с най-красивият мачбол,
а пък ние ще се будим
под плаката на Никол!
© Yuri Yovev Всички права запазени