27.08.2012 г., 11:05 ч.

Грях 

  Поезия » Еротична
1568 1 0

Погледи, въздишки и съблазън,

две тела, обляни в красота,

избухва между тях красив оргазъм,

няма място тук за любовта!

 

Жадни пръсти кичури разресват,

устни впиват се в сладък врат,

уханни сладки грехове се смесват,

настава плътски, сляп разврат!

 

Душите са излишни, нужни са тела,

грехът обгръща две създания в печал,

прекрасна, непорочна свобода,

наметнала греховно сляп воал!

 

Това са две деца самотни и невинни,

заключени дълбоко, обвити в мъгла,

обзети са от плътски черни мисли,

в тялото на мъж и тяло на жена!

 

Обладани от екстаза на оргазма,

треперят, вплели своите тела,

две души, обзети от омраза,

разбити на парчета две сърца!

© Димитър Кожухаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??