Грях ли е
да те обичам
дори с любов
прикрита, забранена
грях ли е
да те желая
с мисъл скрита,
спотаена.
Нали грехът,
дошъл във Рая
направи Любовта
щастлива
Грешници, светци
умираха за нея
греховна или не
за всички бе красива.
От себе си се крия,
душата раздвоена
любовната жарава
пожари ще разпали,
а ти сред тях
отхвърлена, ранена
мене ще проклинаш
Бог да ме забрави!
Август, 2019г
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов Всички права запазени