11.02.2017 г., 17:25 ч.

Губя те 

  Поезия » Любовна
398 0 0

Губя те сега и безвъзвратно

търсиш любовта, а мен не виждаш

как да те спечеля и досега не ми е ясно

искам те, а те оставям да си тръгнеш

 

Губя те, а те обичам необятно

как да те забравя, щом в ума ми ти витаеш

искам те, а ти дори не знаеш

моя си в сърцето ми, но ти не предполагаш

 

Губя те, а този страх да ти призная любовта си е безкраен

боря се със себе си със сетните си сили

Обичам те, а съм страхливеца нещастен

несмеещ да признае любовта си във очите ти

 

Губя те, а с всеки изгрев те обожествявам

искам те в живота си.........това е

щом нямам теб, защо да продължавам

губя те, а ме е страх да ти призная

 

Губя те, без тебе ще се срина

искам те, а ти си заминаваш

Обичам те, а ти не предполагаш

смазан съм........ ще се убия

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??