19.09.2019 г., 8:02 ч.

Гълъбицата на нежността 

  Поезия » Любовна
389 0 0

Звезди сияят в небесвода,

нежни, чудни галят ме те

и за теб мисля, не за изгода,

за чисто като ангел дете.

 

Ти прекрасна си кат пролет

и като гълъбица нежна,

но далек, уви, е твоят полет

и да кацнеш тук няма надежда...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??