Sep 19, 2019, 8:02 AM

Гълъбицата на нежността 

  Poetry » Love
396 0 0

Звезди сияят в небесвода,

нежни, чудни галят ме те

и за теб мисля, не за изгода,

за чисто като ангел дете.

 

Ти прекрасна си кат пролет

и като гълъбица нежна,

но далек, уви, е твоят полет

и да кацнеш тук няма надежда...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??