28.08.2011 г., 13:42 ч.

Хах! 

  Поезия » Хумористична
654 0 12

Не "хахо"! Сричката една е – хах!

Усмихвам се на тази проста дума!

Отдавна знак за безобиден смях,

тя струва над шестнулевата сума!

 

Защото смях, дори и през сълзи,

е твърде ценен като откровение:

усмихваш ли се, значи – не боли,

а станало е шумно забавление!

 

Така е нужна думичката "хах"!

Да, всеки сайт гордял се би със нея!

Заливат ли се хората от смях,

доброто дълго още ще живее!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??