1
Дъжд капе,
вали –
нощ.
Пияници махат...
Такси...
Псувни...
Пеш...
2.
Клошар – гюм,
куче...
Глутница – кокал...
Бой.
„Бяла роза” –
отворен прозорец...
Купон...
Нощен запой...
3.
Прав ли съм
или да те сритам?
А ти, мен уважаваш ли ме?
Ха, наздраве бе!
4.
Бъркам си в носа –
вървя...
Ха!
Под една върба –
мома,,,
5.
Утро, птички, жаба – квак!
Как настъпих с този крак?
Мяуу... Ам, ам – щастлив котак!
© Бостан Бостанджиев Всички права запазени